+31 (6) 28 34 91 82 info@keuken24.nl
Selecteer een pagina

slotenmaker leersum

Al jaren uw vertrouwde 24 uurs slotenmaker in Leersum e.o.

Onze Diensten

~

Sloten vervangen Leersum

Wilt u uw sloten laten vervangen door een professionele en vertrouwde slotenmakerij? Slotenmaker Leersum vervangt uw oude sloten voor beveiligde sloten met een keurmerk.

Buitengesloten Leersum

Een buitensluiting kan iedereen overkomen. Als u bent buitengesloten openen de experts van Slotenmaker Leersum uw gesloten deur zonder hierbij schade achter te laten.

Sleutel verwijderen Leersum

Het verwijderen van een afgebroken sleutel is niet simpel en dient uitsluitend door een sleutelexpert te worden gedaan. Onze experts helpen u hier maar al te graag bij.

Auto openen Leersum

Als uw auto op slot gaat terwijl de sleutels nog in de auto liggen kunt u uw auto niet meer openen. Wij beschikken over de juiste technieken om een autodeur schadevrij te openen.

Wat bieden wij?

9

Slotenservice Leersum

Onze doorgewinterde slotenexperts zijn ervaren op het gebied van hang- en sluitwerk. Wij bieden een ruime sleutel- en slotenservice in de regio van Leersum e.o.

9

24-uursservice Leersum

Omdat wij een 24-uurs dienstverlening bieden kunt u ons zowel overdag, ’s nachts en ook in het weekend inschakelen voor alle soorten sleutel- en slotendiensten. 

9

Sleutelservice Leersum

Sleutelmaker Leersum biedt een uitgebreide sleutelservice. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen en problemen omtrent sleutels. Onze sleutelexperts staan voor u klaar.

slotenmaker leersum

minuten op locatie

projecten afgerond

positieve recensies

werkzaam

Hang- en sluitwerk

cilinder vervangen leersum

Het vervangen van cilinders is voor de slotenmakers van Slotenmaker Leersum de dagelijkse kost. Wij bieden een ruim assortiment aan hang- en sluitwerk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

oplegslot vervangen leersum

Het vervangen van oplegsloten dient uitsluitend door een ervaren slotenmaker te worden uitgevoerd. Slotenmaker Leersum heeft de juiste slotenmakers in dienst die uw oude oplegslot kunnen vervangen.

insteekslot vervangen leersum

Insteeksloten kunnen weleens kapot gaan door slijtage, uitzetting en houtrot. De experts van Slotenmaker Leersum vervangen vrijwel alle soorten insteeksloten op professionele en schadevrije wijze. 

meerpuntssluiting vervangen leersum

Als een meerpuntssluiting defect raakt en niet meer gerepareerd kan worden, dient deze te worden vervangen. Voor het professioneel vervangen van alle soorten meerpuntssluitingen staan onze slotenmakers u graag bij.

kerntrekbeveiliging leersum

Een groot deel van de inbraken in de regio van Leersum wordt gepleegd doordat er gebruik wordt gemaakt van de kerntrekmethode. Bij deze methode wordt het slot uit de deur getrokken waarna de inbreker met een schroevendraaier of ander gereedschap binnen kan komen. Om deze vorm van inbraak tegen te gaan kunt u ervoor kiezen om de sloten van uw deuren te laten voorzien van anti-kerntrekbeslag. Dit beslag wordt op de sloten geplaatst waardoor de sloten niet uit de deur kunnen worden getrokken. Hiermee zorgt u er als het ware voor dat de kerntrekmethode wordt geweerd en een inbreker liever voor een woning kiest zonder anti-kerntrekbeslag.

inbraakstrip plaatsen leersum

Inbraakstrips zijn een zeer efficiënte toevoeging bovenop de huidige beveiliging van uw woning. Deze metalen strips zorgen ervoor dat een inbreker niet of nauwelijks breekmateriaal in de sponning van een deur of raam kan plaatsen. Verder beschermen inbraakstrips ook zeer goed tegen inbraak d.m.v flipperen. Deze strips kunnen zowel op deuren als op ramen worden geplaatst om een inbraak te voorkomen. De beveiligingsexperts van Slotenmaker Leersum helpen u maar al te graag bij het monteren van inbraakstrips voor uw woning. Bij het zien van inbraakstrips door een inbreker is de kans groot dat de inbreker uw woning liever overslaat.

Tevreden klanten

[brb_collection id="18980"]

Deur openen Leersum

Als u bent buitengesloten of een deur in uw woning of bedrijfspand niet meer open krijgt, kunt u de ervaren experts van Slotenmaker Leersum inschakelen. Wij beschikken over tientallen technieken om een gesloten deur schadevrij te openen. Wij openen vrijwel dagelijks meerdere deuren en hebben hier een expertise in. U kunt ons ook bellen bij spoed, dan komt de monteur zo snel mogelijk langs om uw deur te openen. Wij zijn zowel ’s nachts als overdag werkzaam voor het openen van allerlei soorten sloten.

Inbraakbeveiliging Leersum

Het is uiterst belangrijk dat uw woning of bedrijfspand is voorzien van goed beveiligd hang- en sluitwerk. U wilt namelijk niet dat u het slachtoffer wordt van een inbraak waar schade wordt achtergelaten en spullen worden ontvreemd. Slotenmaker Leersum beschikt over de juiste beveiligingsexperts om uw woning of pand te voorzien van de juiste inbraakbeveiliging om elke vorm van inbraak te voorkomen. Onze monteurs komen graag langs om uw woning of bedrijfspand optimaal te beveiligen tegen inbraak.

Locksmith Leersum

Locksmith Leersum is a trusted locksmith delivering all kinds of locksmith services in the region of Leersum and nearby areas. We have a expertise in opening locked doors and replacing all kinds of locks. We deliver a 24-hour service, which means that you can contact us during the day but also during the night. We are a trusted locksmith with low and fixed prices. You can contact us by phone or sent us an e-mail or WhatsApp message. Feel free to contact us if you are locked outside or if you want to replace your locks.

Over ons

Lokale service

Wij leveren een vertrouwde dienstverlening in de regio van Leersum e.o. U kunt ons 24 uur per dag inschakelen voor alle soorten sloten- en sleuteldiensten. Onze monteurs staan u graag bij om u van dienst te zijn.

Z

Vertrouwd

Met de vertrouwde service van Slotenmaker Leersum bent u er zeker van dat u een lage en afgesproken tarief betaald. Onze slotenmakers zijn allen VOG gecertificeerd om hun beroep uit te kunnen oefenen.

}

24 uurs service

Doordat wij 24 uur per dag werkzaam zijn kunt u ons op elk gewild moment van de dag inschakelen. Wij zijn niet alleen doordeweeks, maar ook in het weekend en tijdens nationale feestdagen 24 uur per dag werkzaam.

Professioneel

Al onze monteurs zijn doorgewinterd in het slotenmakers vak en leveren altijd een professionele en strakke service. Bij ons staat een professionele dienstverlening zeer hoog in het vaandel.

9

Slot kapot Leersum

Als een slot defect is geraakt dient het slot te worden gerepareerd of vervangen te worden. Slotenmaker Leersum helpt u graag bij het repareren of vervangen van uw sloten.

9

Sleutelmaker Leersum

Als een professionele sleutelmakerij die diensten verleent in Leersum, kunt u ons voor alle sleutelvragen en problemen inschakelen. Onze sleutelmakers staan voor u klaar.

9

Afgebroken sleutel verwijderen Leersum

Is uw sleutel afgebroken uit het slot en krijgt u deze er zelf niet meer uit? Slotenmaker Leersum verwijdert uw afgebroken sleutel zonder hierbij schade achter te laten.

Slotenmaker Leersum

Slotenmaker Leersum is samengevat een professionele slotenmakerij die een vertrouwde reputatie kent als slotenmakerij die diensten verleent in de regio van Leersum en nabij gelegen gebieden. Onze ervaren slotenmakers beschikken over tientallen technieken om een deur te openen tijdens een buitensluiting, en bieden een ruim aanbod aan beveiligde sloten om uw verouderde sloten te vervangen. Onze doorgewinterde slotenexperts staan u maar al te graag bij met al uw sloten- en sleutelproblemen.

Verder kunt u met onze unieke 24-uursservice ons op elk gewild tijdstip van de dag inschakelen. Onze monteurs staan na kantooruren op stand-by om u te helpen tijdens een noodsituatie. Slotenmaker Leersum hanteert lage tarieven en rekent geen absurde of torenhoge prijzen om een deur te openen of een slot te vervangen in tegenstelling tot malafide bedrijven. Wanneer u ons inschakelt wordt er altijd van te voren een tarief afgesproken, zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

Stel ons een vraag

Onze overige diensten

Wilt u een dienst afnemen die niet op onze website staat vermeld? Dan kunt u contact met ons opnemen. Slotenmaker Leersum levert meerdere diensten die niet allemaal op de website kunnen worden vermeld.

Budddy openen Leersum

Heeft u de buddy van uw scooter of motor dichtgeslagen terwijl de sleutels nog in de buddy liggen? Slotenmaker Leersum beschikt over de juiste gereedschap om uw gesloten buddy te openen zonder hierbij schade achter te laten en het slot te vernielen.

Huis beveiligen Leersum

Om de veiligheid van uw huishouden en persoonlijke eigendommen te waarborgen dient u uw woning of bedrijfspand optimaal te beveiligen om elke vorm van inbraak tegen te gaan. Slotenmaker Leersum helpt u graag bij het beveiligen van uw woning of bedrijfspand.

Inbraakschade herstellen Leersum

Bent u het slachtoffer geworden van een brutale inbraak waarbij inbraakschade is achtergelaten en wilt u deze schade laten herstellen? De herstelexperts van Slotenmaker Leersum staan u graag bij met het herstellen van de aangerichte inbraakschade.

Kluis openen Leersum

Een kluis kan defect raken als de elektronische toegangscode en sleutel niet meer werkt. Als u uw kluis niet meer kunt openen kunt u de hulp van Slotenmaker Leersum inschakelen. Wij openen uw gesloten kluis op een veilige wijze zonder de inhoud te beschadigen.

Sloten openen Leersum

Krijgt u een slot niet meer geopend doordat deze defect is of doordat u de sleutels bent kwijtgeraakt? De openingsexperts van Slotenmaker Leersum openen uw sloten op een professionele en schadevrije wijze. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Slotenmaker Leersum

Onze specialiteiten op een rijtje:

  • Slotenmaker Leersum is gespecialiseerd in het schadevrij openen van deuren.
  • Onze slotenmakers helpen u graag bij het vervangen van alle soorten sloten.
  • Wij repareren defect geraakte insteeksloten, oplegsloten en meerpuntssluitingen.
  • Slotenmaker Leersum levert een 24-uursservice in de regio van Leersum e.o.
  • Onze beveiligingsexperts helpen u graag bij het beveiligen van uw woning of pand.
  • Wij openen bijna alle deuren, kluizen, sloten en voertuigen op een professionele wijze.
  • Slotenmaker Leersum levert al jaren een vertrouwde en eerlijke service in Leersum.
slotenmaker leersum
slotenmaker leersum

Al jaren uw vertrouwde slotenmaker in Leersum en omstreken.

Ons bedrijf

de Slotenlijn
Rielerweg 57
7416ZB, Deventer
KVK: 77363116
BTW: NL003187629B35

Stuur ons een bericht

Werkgebied