+31 (6) 28 34 91 82 info@keuken24.nl
Selecteer een pagina

slotenmaker amersfoort

Al jaren uw vertrouwde 24 uurs slotenmaker in Amersfoort e.o.

Onze Diensten

~

Sloten vervangen Amersfoort

Het vervangen van hang- en sluitwerk is voor de slotenexperts van Slotenmaker Amersfoort de dagelijkse kost. Wij helpen u hier maar al te graag bij.

Buitengesloten Amersfoort

Bent u buitengesloten geraakt? Slotenmaker Amersfoort opent deuren op een schadevrije wijze. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar bij spoed, ook in het weekend.

Sleutel bijmaken Amersfoort

Wilt u sleutels laten bijmaken? Sleutelmaker Amersfoort maakt een groot gedeelte van de sleutels bij. Vanaf een minimale afname van 10 sleutels komen wij op locatie.

Auto openen Amersfoort

Voor het openen van gesloten auto’s bent u bij Slotenmaker Amersfoort in goede handen. Wij kunnen 95% van de gesloten auto’s op een schadevrije wijze openen.

Wat bieden wij?

9

Slotenservice Meppel

U kunt Slotenmaker Meppel inschakelen voor allerlei verschillende slotendiensten. Onze vriendelijke slotenmakers staan u graag om uw slotenproblemen op te lossen.

9

24-uursservice Meppel

Slotenmaker Meppel is 24 uur per dag en 7 dagen in de week werkzaam in Meppel. Wij zijn ook in het weekend werkzaam als er spoed is bij slotenproblemen.

9

Sleutelservice Meppel

Bij Slotenmaker Meppel geniet u een complete en efficiënte sleutelservice. Wij hebben alles in huis wat nodig is om een sleutelservice op maat te leveren.

slotenmaker deventer

minuten ter plaatse

opdrachten afgerond

positieve feedbacks

werkzaam

Hang- en sluitwerk

cilinder vervangen meppel

Het vervangen van cilinders is voor onze slotenmakers de dagelijkse kost. Cilinders worden vaak vervangen als er een verhuizing heeft plaatsgevonden, de sleutels kwijt zijn geraakt of als de sloten defect zijn. 

oplegslot vervangen meppel

Een oplegslot gaat meestal tientallen jaren mee. Net als cilinders zijn er meerdere reden om een oplegslot te laten vervangen. Slotenmaker Meppel vervangt alle soorten en merken oplegsloten op een efficiënte wijze.

insteekslot vervangen meppel

Als een insteekslot defect raakt dient deze vervangen te worden. Het vervangen van insteeksloten dient uitsluitend op een professionele wijze te worden uitgevoerd. Slotenmaker Meppel helpt u hier graag bij.

meerpuntssluiting vervangen meppel

Meerpuntssluitingen kunnen vaak defect raken als deze niet goed wordt bijgehouden om als er slecht mee wordt omgegaan. Slotenmaker Meppel helpt u graag bij het vervangen van het slot.

kerntrekbeveiliging meppel

Het optimaal beveiligen van uw woning of bedrijfspand om daarmee uw persoonlijke eigendommen en gezin- en of personeel te beschermen is uiterst belangrijk. Het optimaal beveiligen gaat gepaard met goed beveiligd hang- en sluitwerk met een PKVW keurmerk. Als uw woning of bedrijfspand is voorzien van slecht beveiligd hang- en sluitwerk, is het voor een inbreker makkelijker om binnen te raken dan in een woning of bedrijfspand die optimaal beveiligd is. Voor het optimaal beveiligen van deze objecten, kunt u gebruik maken van de beveiligingsservice van Slotenmaker Meppel. Wij beveiligen uw woning optimaal om inbraak preventief tegen te gaan.

inbraakstrip plaatsen meppel

Een inbraakstrip plaatsen is niet simpel en dient uitsluitend door een timmerman of slotenmaker te worden gedaan. Het slecht monteren van een inbraakstrip kan slechtere gevolgen hebben voor de beveiligen of sloten van uw woning. Slotenmaker Meppel monteert inbraakstrips op deuren en ramen om hiermee inbraak preventief tegen te gaan. Het nut van de inbraakstrip is dat een inbreker geen of bijna nauwelijks breekmateriaal in de sponning kan plaatsen. Hierdoor wordt een inbraak tegen te gaan en houdt u uw woning of pand veilig van inbrekers. Voor het monteren van inbraakstrips kunt u terecht bij de ervaren beveiligingsexperts van Slotenmaker Meppel.

Tevreden klanten uit Meppel

[brb_collection id="18980"]

Deur openen Meppel

Voor het schadevrij openen van deuren kunt u bij de ervaren experts van Slotenmaker Meppel terecht. Wij openen vrijwel alle soorten deuren van woningen, garages, schuren en bedrijfspanden. Het kan gebeuren dat u uw zelf buitensluit nadat u de deur achter u dicht trekt een de sleutels binnen bent vergeten. In dat geval kunt u de hulp inschakelen van onze openingsexperts. Wij hebben het juiste gereedschap in huis en beschikken over meerdere technieken om uw deur schadeloos te openen.

Inbraakbeveiliging Meppel

Het optimaal beveiligen van uw deuren en ramen is de enige manier om inbraak preventief tegen te gaan. Als uw deuren en ramen zijn voorzien van slecht beveiligd hang- en sluitwerk, is het voor een inbreker gemakkelijk om binnen te komen. Om uw huishouden, persoonlijke eigendommen en andere objecten te beschermen tegen dieven dient u uw sluitwerk te laten voorzien van goed beveiligd hang- en sluitwerk met de benodigde PKVW keurmerk. Slotenmaker Meppel helpt u hier graag bij.

Locksmith Meppel

Have you locked yourself out or do you want to replace or repair some locks? Locksmith Meppel is 24 hours a day available for all services in Meppel. Our friendly English-speaking locksmiths are available to help you out. We offer a professional, friendly and quick service in Meppel and nearby regions. We are a trusted company offering low prices at a fixed price. You can call us 24 hours a day or sent us an e-mail. Please feel free to contact us for all questions, we would be glad to be at your service.

Over ons

Lokale service

Onze monteurs rijden door heel Oost-Nederland. Hierdoor kunnen wij snel in Meppel zijn om u van dienst te zijn. Bij spoed kunt u een gemiddelde wachttijd van 30 minuten verwachten voordat onze monteurs op locatie zijn.

Z

Vertrouwd

Al jaren bieden onze slotenmakers een vertrouwde service in de regio van Meppel e.o. Wij zijn een 100% bonafide slotenmakerij die en eerlijke, snelle en efficiënte dienstverlening verleent in de regio van Meppel.

}

24 uurs service

Omdat er buiten kantoortijden ook spoed kan treden bieden wij een 24-uursservice aan in de gehele regio van Meppel e.o. Dit houdt in dat u ons zowel overdag maar ook ’s avonds en ’s nachts kan inschakelen.

Professioneel

De doorgewinterde monteurs in dienst van Slotenmaker Meppel hebben jarenlange ervaring in het verhelpen van buitensluitingen, vervangen van hang- en sluitwerk en het beveiligen van woningen en bedrijfspanden.

9

Slot kapot Meppel

Is uw slot defect geraakt en wilt u deze laten repareren of vervangen voor een nieuw slot? Slotenmaker Meppel heeft alles in huis om uw slot te repareren of te vervangen.

9

Sleutelmaker Meppel

Slotenmaker Meppel levert een brede en uitstekende sleutelservice in de regio van Meppel e.o. Onze sleutelexperts helpen u graag bij al uw sleutelproblemen.

9

Afgebroken sleutel verwijderen Meppel

Als uw sleutel afbreekt in het slot en deze te diep in het slot zit, dient het afgebroken stukje schadevrij uit het slot te worden verwijderd, wij helpen u daar graag bij.

Slotenmaker Meppel

Even kort over ons: wij zijn een 100% bonafide slotenmakerij die werkzaamheden verricht door heel Oost-Nederland. Onze ervaren slotenmakers zijn vriendelijk en leveren een professionele en efficiënte dienstverlening. Wij leveren al jaren een vertrouwde service in de regio van Meppel en nabij gelegen gebieden. Wij zijn ervaren op het gebied van: het verhelpen van buitensluitingen, vervangen van hang- en sluitwerk, verwijderen van afgebroken sleutels en het beveiligen van woningen en panden.

Verder leveren onze experts een 24-uursservice in de regio van Meppel e.o. Met deze service kunt u ons zowel overdag, maar ook ’s avonds en ’s nachts inschakelen als er spoed optreed. Wij hebben honderden projecten uitgevoerd en laten onze klanten altijd met een glimlach achter. Wij werken uitsluitend met professioneel en veilig gereedschap, en volgen indien nodig de richtlijnen van het R.I.V.M wat betreft het dragen van een mondkapje en het houden van voldoende afstand tijdens de werkzaamheden. 

Stel ons een vraag

Onze overige diensten

Wilt u een dienst afnemen die niet op onze website staat vermeld? Dan kunt u contact met ons opnemen. Slotenmaker Meppel levert meerdere diensten die niet allemaal op de website kunnen worden vermeld.

Budddy openen Meppel

Als u de buddy van uw scooter of motor dichtslaat terwijl de sleutels nog in de buddy liggen, kunt u de buddy niet meer openen als u geen andere sleutel heeft. Slotenmaker Meppel heeft het juiste gereedschap in huis om uw buddy op een schadevrije wijze te openen.

Huis beveiligen Meppel

Het beveiligen van uw woning is uiterst belangrijk om de veiligheid van uw huishouden en persoonlijke eigendommen te waarborgen. Slotenmaker Meppel heeft beveiligingsexperts in huis om uw woning optimaal te beveiligen om inbraak preventief tegen te gaan.

Inbraakschade herstellen Enschede

Het is uiterst vervelend als er een inbraak heeft plaatsgevonden, vooral als er inbraakschade is achtergelaten. Mocht dit het geval zijn kunt u gebruik maken van de herstelservice van Slotenmaker Meppel. Wij herstellen de inbraakschade op een professionele wijze.

Kluis openen Enschede

Het kan voorkomen dat een kluis niet meer kan worden geopend als het slot defect is geraakt of als u de sleutels kwijt bent geraakt. Slotenmaker Meppel heeft ruime ervaring in het openen van kluizen zonder hierbij de inhoud te beschadigen.

Sloten openen Enschede

Voor het openen van allerlei soorten sloten kunt u gebruik maken van de openingsservice van Slotenmaker Meppel. Wij openen vrijwel alle soorten sloten op een schadevrije wijze, het openen van sloten is voor onze slotenmakers de dagelijkse kost.

Slotenmaker Meppel

Onze specialiteiten op een rijtje:

  • Slotenmaker Meppel is al jaren uw vertrouwde sleutel- en slotenspecialist in Meppel.
  • Wij verhelpen buitensluitingen en openen deuren zonder schade achter te laten.
  • Onze ervaren slotenmakers zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week werkzaam.
  • Slotenmaker Meppel is een bonafide slotenmakerij die eerlijke tarieven rekent.
  • Voor het optimaal beveiligen van woningen en panden kunt u bij onze experts terecht.
  • Alle slotenmakers die in dienst zijn bij Slotenmaker Meppel beschikken over een VOG.
  • Slotenmaker Meppel is bij spoed meestal binnen 30 minuten op locatie in Meppel.
slotenmaker deventer
de Slotenlijn

Al jaren uw vertrouwde slotenmaker in Amersfoort en omstreken.

Ons bedrijf

de Slotenlijn
Rielerweg 57
7416ZB, Deventer
KVK: 77363116
BTW: NL003187629B35

Stuur ons een bericht

Werkgebied